nedelja, februar 05, 2006

Delam kt zamorc

Mojca = fizički radnik

Ker mi še (vedno) ni uspelo izpolniti mojega življenjskega cilja - najti gmotno preskrbljenega pobalina, ki bi želel finančno podpirati realizacije mojih idej, sem se tokrat, poleg tistih nekaj fičnikov za moje pisarije, odločila, da bom vajeti prevzela v svoje roke in se finančno podprla kar sama.

Tako se je rednostrankarstvo pri najboljšem sosedu sprevrglo v prizorišče iskanja mojega kruha, ki ga iščem s trebuhom. Vsekakor je pri tem treba omeniti moj prvi dan, ki je bil nadvse uspešen - dobila sem polnenje polic s čistili, ki velja za eno najboljdabestnih ulic, posledično tudi mentorico, ki verjame v telepatijo in jo je ves čas neuspešno preizkušala na meni, ter tri vrste uteži:

- 18-kilogramski praški (3x 6-kilogramski)
- 20-kilogramski praški (2x 10-kilogramski)
- 25-kilogramski praški (5x 5-kilogramski)

Poleg mišic izpopolnjujem tudi žargonski zaklad: Ej stari, a greva nrdit dve regalni? - Ne, js jih grem naprej vlečt.

Če vas tare torej kak problem glede čiščenja, zamašenih cevi, najbolj učinkovitih detergentov, praškov s sodo, najboljših mehčalcev, ne hodite spraševat mene. Ker pojma nimam. Najbrž vas bom vse napotila k Mr. Muscolu. Ali pa pridite nazaj čez kak mesec, ko bom že vedela, kje je kaj ... :)

7 komentarjev:

ursa pravi ...

Ja, ja, ja ... blablabla ... in pol pozabi najbolj pomembno stvar.

KAM je treba it, da si lahk človk napase oči na tem tvojem kvihtanju in te v zadrego spravlja z anatomijo odtočne cevi?

Yah0da pravi ...

Hehehe, itak sm namerno to nrdila - kao povabilo, sam ne kam :D Moj fitnes: MC Kranj ;) Strokovna vodenja: ob koncu tedna, v popoldanskih urah ;)

ursa pravi ...

Sej v redu ... eni udarjo turo po vseh gradovih v dolini Loire, jaz jo bom pa po vseh kranjskih Merkatorčkih s posebnim poudarkom na polici za praške. To se vse šteje v mojo tedensko športno kvoto.

Pa ne velja bežat, ko zaslišiš koga za tvojim hrbtom cvilit MOJČIIIIII :)

Yah0da pravi ...

Ker sem nesramna, ti ne bom povedala, da v ožji izbor tvoje ture prideta sam dva merkatorija: tisti na primskovem in tisti na sejmišču. Ampak sej pravm, sm nesramna in ne povem sploh :P

Oblubm, da ne bom bežala; lahko pa v samoobrambi strgam prašk in vse zakadim al pa začnem vate metat persil sensitive :)

ursa pravi ...

Dons sm zlo na hitr prečekirala enega od teh dveh. V mojo obrambo gre dejstvo, da sem rabla jutrišnji zajtrk :)

Praškova ulica - praaaazna. Ne sam praaazna ampak PRAAAAAAAAAAAAAAAZNA. Bo treba upoštevat še namig o koncu tedna. Za v soboto mam po novem načrt prečepet celo popoldne v tisti polici, kjer imajo šestkilski persil color. Sherlock bi bil ponosen name.

Hehe ... kolk se me boš ustrašla, če res enkrat nagazva druga na drugo :)

ursa pravi ...

zmaga = moja
podpis: liliputanka

:)

Yah0da pravi ...

Hehehe, moje so pa utrujene noge ;)

brez podpisa, itak me takoj vsi opazjo:)