nedelja, januar 20, 2008

Google vse vidi, Google vse ve

She's one of us.

Klik.

Če pa Kyle googla izbrance, potem je povsem dopustno, da kombinacijo imenov in priimkov v iskalno polje vpisujem tudi jaz. (Pa ne samo tiste od srčnih izbrancev.)

Res, Google ve vse, kajne?

7 komentarjev:

spetziva pravi ...

Veliki brat nas varuje ...

Yah0da pravi ...

Bolj opazuje kot varuje :)

Tina pravi ...

Sem mislila, da to vsi delamo... Googlamo druge. Se na pamet mi ni prislo, da bi bilo to kaj slabega. A je? :)

spetziva pravi ...

Ja. Ker se ne zaveda folk več meje med zasebnostjo in pravico do obveščenosti. Kaj pa, če jo un peca s tem, da ji reče, da je zaseden, pa v resnici ni? :) kje je pa zaupanje in podobne starošolske vrednote? :)

spetziva pravi ...

Aja, čaki, jz govorim o aferi varuške iz Francije, k starši dajo svoje otroke na internet (kamere po stanovanju ipd.), da lahko tudi na službenem potovanju vidijo svojega otroka, kako shodi. Nihče pa ne pomisli, da lahko kak pervert opazuje njihovega otroka ... google je prejaven in taki starši se mi zde prenaivni.

Yah0da pravi ...

Tina, ja sej, vsi to delamo. Ne, ni nič slabega, ampak je nekako tako, kot je rekla živa. Nezaupanje pa to. Nepošteno. Vsaj v tem smislu. ;) Po drugi strani je pa fajn vir, sploh za novinarje. ;)

Google = vsem dostopna udba.

Pina pravi ...

Seveda vsi googlamo. Verjetno se omenjena dejavnost uvršča v sam vrh mojega seznama najljubših in napogosteje prakticiranih hobijev. :)
Firbčni otroci interneta, kaj češ. :)