petek, julij 21, 2006

Robbie Williams

Tožila bom izdelovalce avtobusov, ker so diskriminatorni do ljudi, ki so višji od 180 centimetrov (ali se vsaj tej številki močno približajo).

Kako spat, če se tvoje koleno sumljivo preveč brati (ali sestri) s sedežem pred teboj in te preveva čuden občutek, da boš vsak čas staknil klavstrofobijo? TEŽKO.

..::Naslednje tegobe doživljaš, če te skrajno tišči spat in si desni sedež na levi strani oz. levi sedež desne vrste sedišč priložnostnega vozečega prebivališča::..

Po začetni akomodaciji ob treh zjutraj, ko sem še nadejala lepotnega spanca, sem ugotovila, da bo udobne koordinate za vse odvečne ude bržkone hudičevo težko najti. Če noge pod kotom nasloniš vstran, si pravkar začel vdirat v zasebni apartma soseda, če pa isto akcijo ponoviš v drugo smer, jih moraš tako ali tako vsakih 2,3 minuti umikat, ker je prehod očitno železniška postaja za vse tiste, ki jim cisterna ne zdrži urinalnega pritiska več kot dve uri.

Še preden si polomim tretjino kosti in si noge končno gimnastičarsko zatlačim za vrat, me ob teli prekrasni harmoniji zvokov razdrami izjemen barven mozaik prebujanja sonca. Jutranji hlad se je zarezal v robove drevesnih krošenj, slikarju je iz rok paleta zdrsnila na tla. Svetlordeča se je prelila v rumeno, bleščeče sinje modro kliče ptice. Neverjetno lep trenutek!

Čustveno dotaknjena drsim v sladkorni omot lahnega spanca, pred bodočimi vbodi inzulina pa me neusmiljeno reši vodičkin glas: "Postanek."

Zašklepetam z zobmi in popolnoma nič več romantično nemarno zakolnem. "Pa pejmo vn ..."


p. s. Budimpešta je navdušila, prav tako Robbie. Malo manj Collegium.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Slišal o temle nategu s Collegiumom. Nasledjič priporočam www.koncerti.net ali www.vstopnice.com :) Preverjeno odlicno!

Anonimni pravi ...

Am ... spanje je za šibke!

ra.

bleach nine pravi ...

ja, koncerti.net hotla napisat pa so me prehitel :)

no, ceprov avtobusi niso pa nikjer najbolj udobni.. edin nazadnje, ko smo sli na foo fighterse, nas je blo dost mal in tko sta vsakmu pripadla 2 sedeza in pol :)

Ruth* pravi ...

Bože ... res, avtobusi in kombinacija ljudi, ki smo višji od 180 cm. Čisto trpinčenje. Vsaka generacija je višja, to jim še ni nekako jasno.

Anonimni pravi ...

haha, lahko bi napisala isti zaključek. moja edina sreča je v tem, da sem podmerska :)

Yah0da pravi ...

@ra.: vem, se odvajam ;)

nina: uff ... a majo koncerti.net kr dva "prikrita" oglasevalca ;)

@ruth*: sm mislla, da nam nkol učakala tega dne. še ena, s katero se loh zgovarjam iz oči v oči ... ;)

Anonimni pravi ...

man sošolca ki se piše jagodnik
hahahahaha! zelo se je začel jagodičiti hahaha!!! prosim da ga odstranite in prodate fruktalu!!hahaha