sreda, november 28, 2007

Računalniški kotiček pt. I

Včeraj je bil v Mladinskem kulturnem centru v Kranju sit-down comedy večer z mano v glavni vlogi. Kaj se je zares dogajalo? Čisto zares smo tičali v računalniškem kotičku, ki ga pripravljam pod materinskim ogrinjalom Kluba študentov Kranj. V kotičku vsak drugi torek odkrivamo svet bitov in bajtov, kukamo v virtualno resničnost, spoznavamo, da domači računalnik ni hišni sovražnik številka ena, ampak učinkovito pomagalo pri iskanju odgovorov na življenjsko pomembna vprašanja, socializacijsko sredstvo, vsestranski pripomoček za preganjanje dolgčasa, enciklopedična zakladnica znanja, domači kino in še kaj.

V prvem kotičku s(m)o se na uri za(je)bave pretvarjali, da nas blazno zanima iskanje informacij na spletu, Booleovi operatorji in Google Almighty.

Obiskovalci z zanimanjem vsrkavajo znanje ...

Čez 14 dni bodo na sporedu spletne skupnosti (popravek, 29. 11.)! (In ja, kot se za Gorenjce spodobi - vstop je prost!)

p. s. Na praznih stolih sedijo navidezni prijatelji obiskovalcev: Helga, Olga, Ifigenija, Evgen, zadnjemu je bilo pa preveč nerodno in ni izdal svojega imena.

9 komentarjev:

Urša pravi ...

Ful je blo hudo, komi čakam naslednjič!

Yah0da pravi ...

Vem, jest tut. Iiiiiiii! :D

Anonimni pravi ...

Bila je res polna skleda smeha - kot vsi ostali že nestrpno pričakujem drugi del =)

Petrov plac pravi ...

mojca! jao,jao kaj sem zamudil,.. bila javna tajna? ;-) no naslednjič mal sporoč! Prikorakam skupaj z navideznim prijateljem! ;-)

Yah0da pravi ...

Yes, one more! ;) (Mislm dva, upam da navidezni ni užaljen) Uh, mau premau promocije smo nrdil, ni bla pa javna tajna. Maš še cajt nadoknadt! ;)

Tadej pravi ...

Ce bo cajt pridm naslednjic enga virtuaca izrinit iz stola :)

Yah0da pravi ...

Hehe, le prid :D Sej so zlo udobni navidezni pa nimajo nc proti ce jih posedis.

Anonimni pravi ...

Večer je bil pol velikih ušes, in v slogi prijateljstva in željni novega znanja smo zaključili z zaužitjem večih vrst pizz in mnogimi sixpacki - počastili so nas organizatorji.

Le kaj nas čaka v prihodnje?

Banket?

Gala večerja?

Pustimo se presenetiti ...


P.S. Voditeljica, komentatorka oziroma povezovalka je imela nenaveden smisel za humor, celo pred večglavo množico ... ;)

Yah0da pravi ...

Šele danes sem zapazila zadnji komentar, ali naj rečem raje - recenzijo.

Odlično, hvala.

Pridite po še in pričakujte nepričakovano. ;)