četrtek, januar 05, 2006

Bioritem in seminarske

Ne, da imam čuden bioritem. Pravzaprav bi bilo še sprejemljivo imeti čuden bioritem. Ampak dejstvo je, da bioritma sploh nimam. Spim dvakrat do trikrat na dan po dve do tri ure ob najbolj nemogočih urah, ponoči od enih do pol sedmih gledam filme, maltretiram tipkovnico ali uživam v simfoniji blagodejnega nočnega miru.

Kaj še? Zdi se mi, da v vseh dveh dekadah svojega življenja nisem naredila toliko seminarskih nalog, kot smo jih poskusni zajčki bolonjskega sistema primorani pisati. Vsled sadistično-mazohističnih nagnjenj ima moja malenkost raje izpite in kampanjsko učenje kot pa raziskovanje v stilu "saj je še čas" in pisanje v naglici (drugače tako ne znam delovati). Jep, kljub temu, da naj bi bile seminarske lažja pot do cilja ...

4 komentarji:

samuelion pravi ...

se malo pa bos kot stradivar. on je spal na 24 ur 6 x po pol ure =), kar znese 3 ure in čisto zadošča potrebam človeškega organizma. samo navadit se treba pravijo.
...zato pa je tako dobre violine delal =P in ni kaj dosti veze z bioritmom

Anonimni pravi ...

Kadar sem jaz imel izpit, sem si zelel seminarsko, ker je bolj zihr, kadar sem imel seminarsko, sem pa hotel izpit, ker sem se laze prisilil k ucenju. Ljudje itak nikdar nismo zadovoljni. Zato pa ne zivimo vec v jamah. :-)

Anolopka pravi ...

Tole na 24 ur po 6x pol ure spanca je enkrat prakticiral Kramer v Seinfeldu...Če njemu ni zneslo...;)

Mayhem pravi ...

Če bi 3 ure zadoščal, ne vem zakaj meni ni dovolj 6. Mogoče sm pa fenomen :P