nedelja, januar 29, 2006

Ema 2006 spet

Očitno je, da se moja sado-mazo nagnjenja kažejo predvsem v gledanju tekmovanj tipa Ema. Kakšna sreča, da nisem zastavila zbirke plošč Zlatka Dobriča, ker bi namreč tako dragocenost izgubila v tako nesmiselni stavi! So me pa zares zares danes zvečer razočarali vsi ljubi Kranjci, ko so z glasovanjem na drugo, nehvaležno, mesto postavili turbofolk pjevače, s prvega mesta pa je nesojeno zmagovalko Saško, ki vsako leto s kvazi orientalskimi ritmi fali državo izvajanja skladbe, izrinila odločitev žirije. Pa ga imamo, zmagovalca! Še eden iz kartela Mariovih talentov in s prenovljeno podobo - Anžej Dežan!

Mi je bila pa všeč melodija Andraža Hribarja, ampak je spušil s tisto papajščino ...

Update

Trdim, da si je Anžej tiste kocine sposodil s Ternovškovega ljubavnega tepiha, ker sicer ne vem, kako mu je uspelo ... Rebeka & Domen sta se pa uštela s subliminalno foro (plesalec Mišo iz Bara), ker jima ni prinesla nič kaj več glasov ...

4 komentarji:

Black Betty pravi ...

Hm. A lahko razložiš to foro še za tiste, ki nismo gledali Bara.

Yah0da pravi ...

Hehe, torej nate ni vplivala. No, imela sta plesalca Miša in najbrž sta s tem računala na: "uh aaah, Mišooooo! dejmo glasvaaaat za rebeko in domna k je mišooooo not." No, pa niso. Oziroma premal.

Black Betty pravi ...

hehe. prav jima je, kaj pa računata na tako pritlehno foro.

Black Betty pravi ...

ps. med plesalce bi mogla dat notr še Andreja.