sreda, marec 29, 2006

FWD-ji

Onega dne je kaplja zdrsnila čez rob, se raztreščila ob tla in povzročila potres. Kakšen metuljev efekt! Potres v mojem Outlooku kakopak - vsem preljubim v imeniku z elektronskimi naslovi sem namreč razposlala okrožnico o posredovanih elektronskih sporočilih.

Bilo je dovolj razvedrilnih vsebin, ki to le skušajo biti, jokavih sporočil o angelčkih, ki nas čuvajo, prijateljskih tednih, otrok in očetov, za katere nimam srca (še za druge ga nimam, kaj ga bom šparala za enga fotra v Mozambiku), peticij, labirintov ne s Parisom, pač pa s ciljem pri vreščeči grdavši, zvonečih telefonov (It really works!) in pošte z Zadevo: Fwd:Fwd:Fwd, pri katerem se prej prijetno podelaš na stranišču kot pa predrsiš skozi dolgometražne naslove in najdeš sporočilo.

Prijazno opozorilo, naj razposajenci svoje dobronamerne akcije forwardiranja namenijo v zato ustvarjen poštni nabiralnik in polnijo guglov vedno-raščoči prostor, se je sprevrglo v grozilno pismo.

Od takrat dalje je (namesto forwardov) smešno dejstvo, da mi skoraj nihče več ne upa poslati forwarda. Le redki najdrznejši s klikom Pošlji upajo, da imam dober dan in da se nemara ne bom znašla v njihovi sobi z motorko in majico NO FWD!

Sicer pa sta o tej tematiki nekoč, nekdaj pisarila že tale in tale pobč. :)

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Gooo Mojca! Jest sm tud med takimi, ki tega ne marajo. Najbolj na zivce mi gredo pa tisti, ki posiljajo in da se zraven vidijo se vsi prejemniki. Kot da se nimamo dovolj spama.

Sicer pa super ideja za majico, NO FWD! Zih si jo bom enkrat omislil..

Mayhem pravi ...

Ej pa to je dobr, če pošljejo zraven še vse prejemnike, da potem veš koga poslat v P.M., ko dobiš še več spama.

Sicer pa se pod tale Mojčin post podpišem :)

Anonimni pravi ...

tudi meni niso všeč takšne vrste FWD-ji...

Anonimni pravi ...

se strinjam ! NO FWD !

"rekord" v forwardiranju: mail z zadevo v kateri je bilo 9 (devet!) oznak FW (in vsi mail naslovi ostalih prejemnikov/posiljateljev) !

FW ? No, thanks !!

Yah0da pravi ...

Mislm da bi mogl ustanovit društvo proti forwardiranju hehe ...