petek, marec 10, 2006

Ne morm!

Kaj delam? Ravnokar sem prispela z nonmerkator šihta, vase navrgla kosilo (=Milka Strawberry Yoghurt) in zdej grem delat en prispevek. Ob osmih se grem (že dolgo obljubljeno) socializirat z eno evrobejbo, ko pridem domov, se bom najbrž po hitrem postopku zložila v nočni počivalnik, se ob sedmih pretepla, da se bom spravila iz postelje, šla pisat poročila za faks (aja, sej res - na faks tut hodm ...), pokosila (ne travo), šla na merkatoršiht, ob polnoči brez kakršne življenjske sle ponovila postopek prejšnje noči, po prikrajšani dozi spanja zombijevska odšla na merkatoršiht, ob treh prispela domov in šla pisat članke. Well, there goes my weekend.

"Zato, draga moja, ti pejt kr sama filat kao "samo eno polico", pa zatlač si nekam tabeu persil, k naj bi biu na zalogi, pa ga sploh ni, pa nehej izkoriščat, prepričvt pa pizdit folk ves cajt za brezveze sam zrd tega, ker nis srečna, če ne pizdiš. Ja u končnici je lukna, pa kaj pol? A nej mam detektorje, da ko bo nekdo eno stvar uzel, nej hitro tečem po novo? Cifa ni. Ne, nikjer ga ni. Vse škatle sem preložila, cifa ni! Ne, ne morm se učit nasledn tedn, zato ker mora biti to narejeno DO naslednjega tedna. Pa nehej klicat na dve minuti ko zmešana! Ne bo me!!!! Sicer me pa loh odpustiš, ampak, itak že odpovedujem!!"*

Ja, to bi morala reči merkatoršefici, ko me je klicala, če lahko spet vpadem. Jaz pa: "Se opravičujem, ampak enostavno ne gre ... Ne, ne gre ... Res ne gre ... Nimam časa ... Res ne morem. Vem, ja. Ne morem, res ... Ne, res ne morem. Se res opravičujem, ampak ne bo šlo. Ne, ne ne ... Joj, mi je res žal, ampak tako je. Ja, ja ... Ne, res me ne bo. Kaj? Ne, RES ne morem."


Bah!

p.s.* Ni ga človeka, ki bi jo maral.

5 komentarjev:

chebelca pravi ...

huh... hoces tolazbo?! taksni so vsepovsod in zato majo tut taksne funkcije in zato jih tut nihce ne mara... in potem smo tu mi butlni k nismo sposobni rect: "spizdi pa si najd kasn bl pametn del k pa iritiranje ostalih vsaj 80% srecnih osebkov... "

ne sekiri se... ne bos vecno prelagala praska... 100%

Anonimni pravi ...

ahahahha:) ej bejba, ka pa js k sploh ne morm vsega filat...k hoče da najhitrej končam...pol pa sam nazaj zložim...ne mrom več crknt ej...ma boli me...kao pa ostala bom tm do konc lajfa...nam faksa nardila sploh... fdv or mercator? kva mislš;) a si z mano:D

Yah0da pravi ...

Chebelca: Hehe, dankešn za tolažbo. :D

Vanna: js sm s tabo itak! Z mercatorjem za domovino naprej! ;) (btw, nasledn tedn končam svoj križev pot.. tko da mam zdej sam še tri službe :))

chebelca pravi ...

sam!!!!!! ok... morem se pohvalt, ker je res dosezek... jst pa sm sterala pred dvemi dnevi eno ravn taksno godzilo nekam... sam zdej pa se ena pametna: ne dajo se sterat... na konc sm bla js sterana... !!!!!

Yah0da pravi ...

vidš, chebelca ... nov nauk :) 3 službe: ena zares, dve na fuš ;) dougčas ni nkol :D