sreda, december 21, 2005

Dogajanja ...

Kaj se dogaja zadnje čase? Mislite poleg "zadnjih večerij", povzetkov celega leta, glasbenih lestvic leta, novic leta, dosežkov leta, načrtov leta, afer leta, božičnih kartic z inventivnim zapisom Vesel Božič in srečno Novo leto, ki jih bom vsak čas začela vračati pošiljateljem?

Dogajajo se zanimive debate ob deci-deciju, kavi ali čaju štirih punc, ki jih je v skupno stičišče postavil faks, vsebujejo pa predvsem seciranje nadležnih vprašanj iz okolice, zakaj smo pri "poznih" 19 ŠE vedno samske, ko bi naj namesto tega že malodane dojile male zverinice, imele moža, hišo in še psa ;)
Dogaja se večurno valjanje od smeha z ljudmi, ki jih poznaš šele slabe tri mesece ...
Dogaja se prodajanje ledvic in ostalih organov, ki jih trenutno ne potrebujem, zastavljanje medvedkov iz otroštva, ker nas država že pet mesecev pušča na hladnem ...
Dogaja se pisanje seminarskih nalog v zadnjem hipu, ker drugače kot pod pritiskom in posledično kravžljanjem živčnih končičev ne morem delovati ...
Dogaja se predizpitna mrzlica ...

In dogaja se vroča čokolada s smetano, da pogrejem dušo in premrzle prste.

3 komentarji:

Lovro Žitnik pravi ...

prsti so mrzli ker so na koncu dolgih okončin in je težko pričakovat da se da napumpat kri tako daleč...
... ali pa imaš preozko srce ;)
zmeči ven ljudi, ki jih imaš rada, ker delajo gužvo, pa najemi enega kvalitetnega ljubimca, pa boš mela tople prste...
... ja, govorim iz lastnih izkušenj, hehe (sem vedu da boš to napisala).

Mayhem pravi ...

Za mrzle roke - rokavice! :)

Mojca pravi ...

Morebitne napačne interpretacije: ne, da ne maram voščil, samo imam raje poleg veselega božiča še kakšno boljšo domislico ;)