torek, november 15, 2005

G33k

Bridko spoznanje (prej obtožba), ki me je doletelo danes ob 0.54 po srednjeevropskem času s pomočjo real life-prijatelja (očitno jih še premorem), je za sekundo in pol zaustavilo moje masiranje prstnih blazinic/udrihanje po tipkah. Jap, geek sem. Saj vem, kaj boste rekli - pa še tako mlada, toliko neprehojenih poti jo še čaka, toliko neizpetih pesmi (res, nikoli nisem imela preveč posluha), toliko ... vsega. Well, očitno vse v digitalizirani obliki.

Sedanje stanje me pušča v nemilosti s tremi odrešujočimi možnostmi (ker baje bit geek ni kul - ampak trenutno moji možgani ne znajo sproducirat niti enega razloga v korist te trditve) :

  • se prijavim za Miss g33k (če tovrstno tekmovanje obstaja, predvidevam, da je nekaj podobnega kot Lepotice slovenskih kmetij - za slednjo titulo se še vedno lahko potegujem ob slučaju neuspeha za prvo), nakar me po tekmovanju ustavi fotograf svetovnega slovesa, obljublja mastne denarce, nato pa me proda v srednji Uzbekistan, kjer v real life varianti pasem ovce, iz ovčarske idile pa me nekega dne pobere dejstvo, da je dizel dražji od bencina
  • svojo lepoto ovekovečim na GlasujZame, poročim tistega, ki mi največkrat pritisne desetko in mwaaaaaa lušna si, posvojiva dva GlasujZame otroka - postanemo prva GlasujZaNas družina, zaživimo RL in živimo srečno do konca svojih dni (torej, dokler še kdo glasuje za nas)
  • se iz depresije zadavim s kablom brezžične miške

Kolebanje med prvima dvema možnostma, me vse bolj nagiba k tretji ... ;)

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ti po pol leta bloganja ugotoviš da si geek... dobro jutro. :)

Pišeš pa tole, kot da je to skoraj najhujša stvar pod soncem. Va Wikipediji geeke prav pozitivno opisujejo
.. s tem se nas večino tolaži. :)

Drugače pa lahko tudi izmeriš kako zelo geeky si: Kljik

*mwwwwa desetkica zate k si swwweetkanaa* :D

Mojca pravi ...

Hehehehe, jemlji vse skup ironično. Letim na faks - socializacija fuj!! :)))

p.s. Vračam desetkico! ;) hehehe

BigWhale pravi ...

Vrta, sweetkana si narobe napisal.

Šššššwwww333tkanaaaa bi moralo pisati. Ali pa se kaj hujsega.

No, ampak tudi deset let bloganja, te ne naredi geeka, ce pac nisi geek. Sicer pa, geeki svet naprej rinejo. :P