torek, november 15, 2005

G33k

Bridko spoznanje (prej obtožba), ki me je doletelo danes ob 0.54 po srednjeevropskem času s pomočjo real life-prijatelja (očitno jih še premorem), je za sekundo in pol zaustavilo moje masiranje prstnih blazinic/udrihanje po tipkah. Jap, geek sem. Saj vem, kaj boste rekli - pa še tako mlada, toliko neprehojenih poti jo še čaka, toliko neizpetih pesmi (res, nikoli nisem imela preveč posluha), toliko ... vsega. Well, očitno vse v digitalizirani obliki.

Sedanje stanje me pušča v nemilosti s tremi odrešujočimi možnostmi (ker baje bit geek ni kul - ampak trenutno moji možgani ne znajo sproducirat niti enega razloga v korist te trditve) :

  • se prijavim za Miss g33k (če tovrstno tekmovanje obstaja, predvidevam, da je nekaj podobnega kot Lepotice slovenskih kmetij - za slednjo titulo se še vedno lahko potegujem ob slučaju neuspeha za prvo), nakar me po tekmovanju ustavi fotograf svetovnega slovesa, obljublja mastne denarce, nato pa me proda v srednji Uzbekistan, kjer v real life varianti pasem ovce, iz ovčarske idile pa me nekega dne pobere dejstvo, da je dizel dražji od bencina
  • svojo lepoto ovekovečim na GlasujZame, poročim tistega, ki mi največkrat pritisne desetko in mwaaaaaa lušna si, posvojiva dva GlasujZame otroka - postanemo prva GlasujZaNas družina, zaživimo RL in živimo srečno do konca svojih dni (torej, dokler še kdo glasuje za nas)
  • se iz depresije zadavim s kablom brezžične miške

Kolebanje med prvima dvema možnostma, me vse bolj nagiba k tretji ... ;)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ti po pol leta bloganja ugotoviš da si geek... dobro jutro. :)

Pišeš pa tole, kot da je to skoraj najhujša stvar pod soncem. Va Wikipediji geeke prav pozitivno opisujejo
.. s tem se nas večino tolaži. :)

Drugače pa lahko tudi izmeriš kako zelo geeky si: Kljik

*mwwwwa desetkica zate k si swwweetkanaa* :D

Yah0da pravi ...

Hehehehe, jemlji vse skup ironično. Letim na faks - socializacija fuj!! :)))

p.s. Vračam desetkico! ;) hehehe