torek, november 08, 2005

November rain

Listopad je brezvezen mesec. Branje za piko tega stavka je za vse čustveno navezane na november zaradi rojstnodnevnega jubileja hrčka, 30. obletnice on-line poroke s princeso Lejlo iz Azerbajdžana in podobnih pi*darij odsvetovano. Če ne veste, za katero piko točno sem mislila, se s prstom (s katerim sledite črkam;)) ustavite TUKAJ.

Še vedno nadaljujete in z milim puss-in-boots pogledom zrete vame, da bi vam pojasnila? November je brezvezen, ker je ravno na sredini - z mavrico barv, s katerimi so ovenčani gozdovi, slika jesensko idilo, s (pre)kratkimi dnevi in zgodnjim mrakom pa deželo zavija v temno in hladno zimo. Scena, ki se vam je pravkar izrisala v izrastku nad vratom, pasivno vpliva na homo sapiense - posplošujem, itak se gre vedno zame;), zato november s pridom izrabljajo (variacije na prvo osebo ednine ustreznejše) za neumen izgovor, da se jim ne da premakniti tistih dveh možganskih celic, ki sta se v bitki nad prevlado uspeli uvrstiti v finale, in postoriti kaj za faks (ter dobro vseh nas).

Če ste se uspeli prebiti skozi zadnjo poved, obstaja velika verjetnost, da se boste tudi skozi november.

p.s. Mami, vse najboljše!

2 komentarja:

Lovro Žitnik pravi ...

vse najboljše, mami!

mojčiksa, ti pa začni vitaminske dodatke papacat, pa bo. farmacevtska industrija ima odgovor na vse!

Mayhem pravi ...

Sintetični vitamini so za cepce poleg tega pa ne vem kako naj bi vitamini vplivali na jesensko oz. novembersko razpoloženje.