torek, november 08, 2005

November rain

Listopad je brezvezen mesec. Branje za piko tega stavka je za vse čustveno navezane na november zaradi rojstnodnevnega jubileja hrčka, 30. obletnice on-line poroke s princeso Lejlo iz Azerbajdžana in podobnih pi*darij odsvetovano. Če ne veste, za katero piko točno sem mislila, se s prstom (s katerim sledite črkam;)) ustavite TUKAJ.

Še vedno nadaljujete in z milim puss-in-boots pogledom zrete vame, da bi vam pojasnila? November je brezvezen, ker je ravno na sredini - z mavrico barv, s katerimi so ovenčani gozdovi, slika jesensko idilo, s (pre)kratkimi dnevi in zgodnjim mrakom pa deželo zavija v temno in hladno zimo. Scena, ki se vam je pravkar izrisala v izrastku nad vratom, pasivno vpliva na homo sapiense - posplošujem, itak se gre vedno zame;), zato november s pridom izrabljajo (variacije na prvo osebo ednine ustreznejše) za neumen izgovor, da se jim ne da premakniti tistih dveh možganskih celic, ki sta se v bitki nad prevlado uspeli uvrstiti v finale, in postoriti kaj za faks (ter dobro vseh nas).

Če ste se uspeli prebiti skozi zadnjo poved, obstaja velika verjetnost, da se boste tudi skozi november.

p.s. Mami, vse najboljše!

1 komentar:

Mayhem pravi ...

Sintetični vitamini so za cepce poleg tega pa ne vem kako naj bi vitamini vplivali na jesensko oz. novembersko razpoloženje.